Coaching

Een kwart van de werkende Nederlanders heeft een coach. Bijna 2/3 van de mensen die met een coach hebben gewerkt, zeggen nadien in een stroomversnelling te zijn geraakt. Herken jij het volgende:

  • Je wilt iets veranderen.
  • Je wilt verder komen in je loopbaan.
  • Je wilt je persoonlijke effectiviteit versterken.
  • Je wilt feedback op je persoonlijke presentatie.
  • Je wilt een belangrijk doel bereiken.
  • Het lukt je maar niet om in actie te komen.
  • Je hebt een klankbord nodig.

Dan help ik jou daar graag bij. In het intake gesprek bespreken wij je vraagstelling en de vraag achter de vraag. Aan de hand daarvan bepalen wij wat jouw doelstelling wordt voor het coach traject. Neem contact met mij op voor een kennismakingsafspraak.

Ook doe ik wandelcoaching. Juist door in beweging te zijn en intussen bezig te zijn met je vraagstelling, ontstaan er verbindingen tussen je linker- en rechter hersenhelft en kun je veel creatiever nadenken.

coach richting koers

Feedback van een cliënt na afloop van het coach traject:
Ik vond de coaching sessies erg openbarend. Hoewel ik er van tevoren geen concreet idee bij had en bang was voor algemene platitudes geeft het me achteraf eigenlijk alle antwoorden op alle kwesties waar ik mee zat. Het was niet confronterend, maar op een geleidelijke manier viel alles op zijn plaats en verschafte het de inzichten die ik nodig had. De coaching sessies hebben me opgeleverd dat ik veel meer weet wie ik ben, wat ik kan, wat ik leuk vind, antwoord op de vraag of ik wel op mijn plek zat en naar welke richting ik me kan en wil ontwikkelen. Ik heb beter leren leven met de mindere kanten van mezelf en heb meer leren te genieten van mijn positieve kwaliteiten. Ik zie nu waar mijn kracht ligt en heb tools om snel uit de negatieve momenten tijdens het dagelijks werk te komen.

Ik wil graag meer informatie over coaching