Training

Mensen in beweging krijgen. Dat is wat ik graag wil bereiken in mijn trainingen. Mensen die leiderschap willen nemen over hun loopbaan, werk en leven. Leiders die andere mensen willen laten groeien.

Wij geven trainingen op het gebied van Leiderschap, Persoonlijke Effectiviteit, Communicatie en Coaching. Dit kunnen in-company trainingen zijn en we geven ook regelmatig verschillende open trainingen. De training waar je je nu voor in kunt schrijven is de training Profileren met Impact:

Training Profileren met Impact

Om je doelen te bereiken en je ambities waar te maken is het niet voldoende om alleen vakinhoudelijk heel sterk te zijn. Een betere profilering en meer zichtbaarheid zijn belangrijke ingrediënten voor je om de volgende stap te kunnen zetten.

Dit is een krachtige training van één dag. Je krijgt inzicht hoe je door het inzetten van je talenten de beste versie van jezelf kunt laten zien. Verder leer je hoe je invloed kunt uitoefenen door effectief netwerken. Tenslotte leer je jezelf te presenteren door middel van een personal pitch.

Voor meer informatie stuur je een email naar annette.onrust@amdk.nl